Στο «κίνημα της πατάτας» ο Δήμος Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ο Δήμος μας προσχωρεί, σε συνεργασία με τους Δήμους Καισαριανής, Ηλιούπολης και Ζωγράφου, στο «κίνημα της πατάτας», σε μία ακόμα προσπάθεια να σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν επηρεαστεί από την κρίση.

Δίνει, λοιπόν, τη δυνατότητα στους κατοίκους και δημότες του να προμηθευτούν πατάτες κατευθείαν από τον παραγωγό, σε χαμηλή τιμή. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο παραγγελίας (κάντε κλικ εδώ) και να το καταθέσουν στην είσοδο του Δημαρχείου Βύρωνα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Αιτήσεις για την πρώτη παραγγελία γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι.

Η τιμή είναι 6 ευρώ το τσουβάλι των 20 κιλών, δηλαδή 0,30 ευρώ το κιλό, ενώ εξετάζονται και άλλες προσφορές με στόχο την περαιτέρω μείωση της τιμής. Την πρώτη αυτή παραγγελία θα ακολουθήσουν και άλλες σε εβδομαδιαία βάση, ενώ αναμένεται να συμπεριληφθούν στην πρωτοβουλία και άλλα βασικά προϊόντα (πληροφορίες Ειρήνη Μανωλά 210-7652511).

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «Είναι χρέος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να βοηθήσει τους πολίτες με όποιο τρόπο μπορεί, στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ακόμα πιο σημαντικές για καθαρά αστικές περιοχές, όπως είναι το μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου της Αττικής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια