Καλό ταξίδι…

Πηγή: Πράσινα Νέα

Την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με δύο φορτηγά. Τρεις ακόμα τραυματίες, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού επισκιάστηκε από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο δύο φίλων της ομάδας του Τριφυλλιού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το δυστύχημα έγινε στο 147ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Αταλάντης, όταν το όχημα που μετέφερε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού συγκρούστηκε με δύο φορτηγά και ένα ΙΧ. Τα αίτια της σύγκρουσης δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν δύο νεκροί και τρεις τραυματίες. Η κατάσταση των δύο εξ αυτών κρίνεται σοβαρή. Οι δύο άτυχοι φίλοι του Τριφυλλιού ήταν από τον Βύρωνα και το Μπραχάμι.

Ανακοίνωση σχετικά με τραγικό δυστύχημα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των δύο φιλάθλων μας που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα. Στο ίδιο δυστύχημα υπήρξαν και τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση. Όσο για τον Απόστολο και τον Παρασκευά, η μνήμη τους θα ζει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών και θα δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους μας.”

Aκούστε τι δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Λαμίας, Δημήτρης Πατίτσας:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ultras13

kalo taxidi…

nikolas

Καλο ταξιδι Παρη. Θα ζεις για παντα στο βυρωνα και στις καρδιες μας.

Eleni

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών

R.I.P.

R.I.P. Ta therma mou silipitiria stis oikogenies twn pediwn…krima na xanode etsi adika anthropines psixes.