Δενδροφύτευση στην «Εργάνη»

Πηγή: forestservice.gr

Εθελοντική δενδροφύτευση στον Υμηττό διοργανώνουν την Κυριακή 19/2 οι Εθελοντές Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης του Βύρωνα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού, το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή «Εργάνη». Το σημείο συνάντησης είναι στην είσοδο «Κουταλά», κοντά στο στρατόπεδο «Σακέτα» στις 11 το πρωί.

Θα φυτευτούν έως 10.000 νέα φυτά σε μια έκταση που έχει καεί τουλάχιστον 3 φορές την τελευταία δεκαετία. Στην περιοχή πραγματοποιήσαμε αναδάσωση και τον Νοέμβριο του 2008.

Οι εθελοντές μπορούν, αν θέλουν, να χρησιμοποιήσουν το αστικό λεωφορείο 204, το οποίο ξεκινά από την οδό Ακαδημίας στην Αθήνα και φτάνει μέχρι το σημείο συνάντησης.

Επίσης, οι εθελοντές, αφού ενημερωθούν από δασολόγο του ΣΠΑΥ, θα οδηγηθούν σε προεπιλεγμένη περιοχή στο χώρο, ώστε να πραγματοποιήσουν τη δεντροφύτευση.

Στο χώρο της δενδροφύτευσης θα δίνεται ζεστό τσάι προσφορά της εταιρείας LIPTON.

Χορηγός της εκδήλωσης η εταιρία SAP Business Management & Software Solutions που θα συμμετέχει με πολυπληθή ομάδα στελεχών.

Σημειώνεται ότι η αναδάσωση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 5 Φεβρουαρίου, αλλά λόγω κακών καιρικών συνθηκών ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης του Υμηττού ανέβαλε την προγραμματισμένη αναδάσωση στην περιοχή Εργάνη, στο Βύρωνα για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια