Συμμετοχή του ΣΠΑΥ στη διημερίδα του EUFOFINET

Πηγή: spay.gr

O Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) συμμετείχε ως συνδεδεμένος εταίρος στη διημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος EUFOFINET INTERREG IVC. με τους Έλληνες και Ευρωπαίους εταίρους της στην Αθήνα, με αντικείμενο τις βέλτιστες πρακτικές (best practices) στη δασοπροστασία και την αποκατάσταση καμένων δασών στις 18 και 19 Ιανουαρίου.

Κατά την παρέμβασή του, ο Διευθυντής Προγραμμάτων του Συνδέσμου Βασίλης Νομικός τοποθετήθηκε σε διοικητικά θέματα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα της πυρασφάλειας και της αποκατάστασης καμένων εκτάσεων.

Παράλληλα, ο ΣΠΑΥ συνέταξε ειδική έκθεση για την αποκατάσταση καμένων εκτάσεων – best practices, που συμπεριλήφθηκε στα κείμενα εργασιών της διημερίδας. Τέλος, τα στελέχη του Συνδέσμου πραγματοποίησαν επαφές με εκπροσώπους ομοειδών οργανισμών της Ευρώπης, με απώτερο σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στο πλαίσιο της συμμετοχής σε κοινοτικά προγράμματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια