Συνελήφθη δράστης ληστείας σε σούπερ μάρκετ στον Βύρωνα

Συνελήφθη στην Ηλιούπολη, ένας Ελληνας ηλικίας 44 ετών, διότι λίγο πριν είχε εισέλθει σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και αφού ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού τους υπαλλήλους αφαίρεσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και πλήθος καρτών κινητής τηλεφωνίας.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να διαφύγει με κλεμμένη μοτοσικλέτα, αλλά για κακή του τύχη, τον καταδίωξαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν ειδοποιηθεί και βρέθηκαν στο σημείο της ληστείας. Μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , προέκυψε ότι ο συλληφθείς, έχει διαπράξει εννιά ληστείες, μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην συμβολή των οδών Κανάρη και Κύπρου, στον Βύρωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Κεφαλονιάς για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια