Υποδοχή αποστολής του υπουργείου εκτάκτων αναγκών της Ρωσίας

Πηγή: spay.gr

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα, ο Δήμος Βύρωνα και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) υποδέχτηκαν ανώτατους αξιωματούχους από το Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών (EMERCOM) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για ενημέρωση και συνεργασία σε θέματα εθελοντισμού.

Η επίσκεψη ξεκίνησε, σήμερα, στα γραφεία του ΣΠΑΥ, στον Βύρωνα, με παρουσίαση από τον διευθυντή Προγραμμάτων του Συνδέσμου Βασίλη Νομικό, των δραστηριοτήτων του ΣΠΑΥ, θεμάτων εθελοντισμού και κοινοτικών προγραμμάτων. Ειδικότερα, ο κ. Νομικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του ΣΠΑΥ στο πρόγραμμα LIFE–AMIBIO (Αυτόματη Παρακολούθηση & Καταγραφή της Βιοποικιλότητας με χρήση ακουστικών μέσων) που προβλέπει την έρευνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον Υμηττό. Στους ξένους επισήμους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Η επίσκεψη της αποστολής της Ρωσικής Ομοσπονδίας  συνεχίστηκε με ξενάγηση στα πυροφυλάκεια των Εθελοντικών Ομάδων Ηλιούπολης, Γλυφάδας και Βάρης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια