Εκδηλώσεις του Κοινωνικού-Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει το Κοινωνικό-Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα στην Λαμπηδόνα για το δεκαήμερο 18-28 Νοεμβρίου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Ώρα 7.00 μ.μ.: ΒΥΡΩΝΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ για καφέ, ποτό και κουβέντα. Πολλές/οί γνωρίζονται ήδη μεταξύ τους, καιρός είναι να γνωριστούμε και οι υπόλοιπες/οι…

Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Από το πρωί: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ανοιχτό για όλη τη γειτονιά.
Ώρα 11.00 π.μ.: ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ μέσα από θεατρικό παιχνίδι που διοργανώνει η Ομάδα Παιδαγωγών – Καλλιτεχνών/ιδών του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου.
Ώρα 6.00 μ.μ.: ΟΜΑΔΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Στο πρώτο τους ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες συζητάνε με τις/τους δασκάλες/ους τόσο για το περιεχόμενο των μαθημάτων ζωγραφικής όσο και για το πρόγραμμα πραγματοποίησής τους.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Από το πρωί: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ανοιχτό για όλη τη γειτονιά. Κυριακάτικες εφημερίδες, καφεδάκι και κουβέντα.
Ώρα 2.00 μ.μ.: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Φτιάχνουμε ο καθένας και η καθεμία τη δική του λιχουδιά, τις φέρνουμε στο χώρο και τις μοιραζόμαστε με παλιές/ούς ή νέες/ους μας φίλες/ους και τις/τους γειτόνισσές/ές μας. Στο ανοιχτό, συλλογικό τραπέζι της Λαμπηδόνας κανείς δεν τρώει μόνος του, γιατί κανείς δεν είναι μόνος του.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Ώρα 7.00 μ.μ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Η Λαμπηδόνα ως χώρος αλληλέγγυας κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης». Καλεσμένοι είναι ΟΛΟΙ οι φορείς, οι συλλογικότητες και οι ομάδες του Βύρωνα, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενη/ος κάτοικος – δημότισσα/ης. Σκοπός της συζήτησης είναι να ενημερωθούν όλες και όλοι για τις εξελίξεις σχετικά με το χώρο και –κυρίως– να ανταλλάξουμε γνώμες, ιδέες και απόψεις για τις πολλές δυνατότητες της χρήσης του και για το πώς μπορεί να ωφελήσει καλύτερα τους Βυρωνιώτες και τις Βυρωνιώτισσες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια