Σκέφτεται να φύγει η Καλέντζου

Πηγή: gazzetta.gr

Το ενδεχόμενο να φύγει για κάποια ομάδα του εξωτερικού άφησε ανοικτό η Τούλα Καλέντζου καθώς η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος δεν αποτελεί πλέον ισχυρό κίνητρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Τούλας Καλέντζου στον Sentra FM 103.3:

Για το ρεκόρ του Αθηναϊκού και την σύγκριση με τον Άρη: «Είναι μία περίεργη κατάσταση με αυτό το ρεκόρ, γιατί επειδή φέτος η ομάδα του Αθηναϊκού δεν έχει την Ευρώπη, αλλά έχει το ρεκόρ. Και έχω μία άποψη που ίσως κάποιοι να την πουν περίεργη ή αλλιώτικη. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σύγκριση σε αυτά τα δύο ρεκόρ. Το μόνο κοινό σημείο που μπορεί να έχουν είναι ο αριθμός των νικών. Μιλάμε για διαφορετικές εποχές, για διαφορετικό επίπεδο. Και συγχωρήστε με που μπορεί να μην ξέρω, αλλά ξέρω ότι τότε το ρεκόρ του Άρη το έσπασε ο ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω σε τι επίπεδο ήταν τότε το ελληνικό πρωτάθλημα των ανδρών. Είναι πολύ ανόμοιο για να το συγκρίνουμε. Μόνο ο αριθμός των νικών μέσα στα τρία χρόνια θα συμφωνήσω ότι θα σπάσει. Από εκεί και πέρα το δικό μας το επίπεδο είναι πιο χαμηλό και φέτος είναι ακόμα χειρότερα. Παίζουμε μεταξύ συγγενών και φίλων. Και δεν κλαίγομαι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς».

Για το ενδεχόμενο να φύγει για το εξωτερικό: «Είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Έχω κάποιους προσωπικούς λόγους που είναι οικογενειακοί και επαγγελματικοί, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που βάζω πάντα πολύ υψηλούς στόχους, μπορεί να είμαι σε ηλικία λίγο μεγάλη, αλλά ποτέ δεν είναι αργά, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται στην ζωή κάθε μέρα. Παίζουμε με το Αθηναϊκό τρία χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο, κατακτήσαμε το Eurocup και έρχεται η στιγμή φέτος που παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν με καλύπτει σαν στόχος το φετινό.

Να κάνεις το νταμπλ και να κάνεις ογδόντα νίκες και να σπάσεις το ρεκόρ του Άρη, που κατά την γνώμη μου δεν μπορώ να το συγκρίνω. Αλλά είναι γενική η κατάσταση. Δεν γίνεται να μην ξέρουμε αν θα υπάρχουμε αύριο το πρωί ως κράτος, δεν ζω στον δικό μου φανταστικό κόσμο, απλά κάποια πράγματα που μπορώ να τα ορίσω εγώ μπορώ να τα κάνω».

Για το αν είναι τόσο καλή η ομάδα του Αθηναϊκού ή πολύ χαμηλό το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων: «Δυστυχώς και η ομάδα είναι αποδυναμωμένη και το πρωτάθλημα είναι πολύ κακό, κατά την γνώμη μου πάντα. Λόγω των συνθηκών όλοι επηρεαζόμαστε. Έτσι και ο Αθηναϊκός και το ελληνικό πρωτάθλημα το γυναικείο έχει τις επιπτώσεις του. Τώρα για την ομάδα του Αθηναϊκού επειδή κάποιες κοπέλες έχουμε μάθει να ζούμε σε άλλους ρυθμούς, σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή που έχει να παίζει δυνατά παιχνίδια ή και δύο παιχνίδια την εβδομάδα να προσαρμοστεί σε αυτούς τους ρυθμούς.

Τώρα νομίζω έχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα, έχουμε βάλει κάποιους στόχους στο μυαλό μας, όσον αφορά την ομάδα. Δηλαδή να έχουμε λίγο καλύτερο θέαμα, λίγο καλύτερο αποτέλεσμα, να βάζουμε πιο καινούργια πράγματα, ώστε να έχουμε και εμείς ένα κίνητρο. Γιατί «ok» το κίνητρο των ογδόντα νικών, αν και απ’ ότι μαθαίνω ο πρόεδρος ετοιμάζει καινούργια έκπληξη. Κάτι για το ρεκόρ που αναφέρατε πριν, νομίζω ότι θα πάμε εκεί μετά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια