Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Αθηναϊκός

Πηγή: superbasket.gr

Ξεχωριστός για την ιστορία του Αθηναϊκού είναι ο αγώνας (05/11, 16:00) εναντίον του Κρόνου, καθώς με νίκη η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη ισοφαρίζει το ρεκόρ των 80 συνεχόμενων νικών του Άρη.

“Είναι μια εξαιρετικά ιδιαίτερη στιγμή για την ομάδα μας ο αγώνας με τον Κρόνο, αφού με πιθανή νίκη θα ισοφαρίσουμε το σερί νικών της αντρικής ομάδας του Άρη”, παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Βύρωνα, Γιώργος Ζευγώλης. “Το γεγονός αυτό κάνει ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι, που όμως θα το αντιμετωπίσουμε όπως αντιμετωπίσαμε και όσα προηγήθηκαν. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση. Ελπίζω ο κόσμος να δώσει το παρών στο κλειστό της Εργάνης και να στηρίξουν τα κορίτσια στην προσπάθειά τους. Οσον αφορά στις απουσίες, δεν θα αγωνιστεί η Βλάχου, θα προφυλάξουμε επίσης την Χάιντι, ενώ θα παίξουμε και χωρίς την Σωτηρίου, η οποία παραχωρήθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα της στην Σαραγόσα”.

Από την πλευρά της η Όλγα Χατζηνικολάου, τόνισε: “Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για όλους μας, καθώς το ρεκόρ του Άρη ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Εφόσον όλα πάνε καλά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και το επόμενο με την ΦΕΑ, όπου με νίκη θα καταρρίψουμε το ρεκόρ, θα νιώσω εξαιρετικά περήφανη ως μέλος αυτή της ομάδας. Θα είναι κάτι που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επαναλάβει άλλη ομάδα είτε αντρική είτε γυναικεία. Εννοείται βέβαια ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα, όμως, αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο παρκέ. Θα κάνουμε ότι μας έχει πει ο προπονητής μας, θα είμαστε συγκεντρωμένες και πιστεύω πως τελικά όλα θα πάνε καλά”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια