Φεστιβαλ Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα

Πηγή: politistikokentrovirona.blogspot.com

Διήμερο φεστιβάλ αντίστασης, δημιουργίας και πολιτιστικής αντι-πρότασης διοργανώνει στις 14/10 και 15/10 το κοινωνικό πολιτιστικό κέντρο Βύρωνα, στη Λαμπηδόνα (άλσος Αγίας Τριάδας).

Στο χώρο του φεστιβαλ θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για την ανάγκη υπάρξης δημοσίων χώρων, τα κινήματα και τον πολιτισμό στα χρόνια της κρίσης και του Μνημονίου. Εκθέσεις φωτογραφίας και βιντεοπροβολές θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του φεστιβάλ και τις δύο ημέρες, ενώ δημιουργική απασχόληση για παιδιά, συλλογική κουζίνα και συναυλίες θα προσφέρουν ψυχαγωγία και αφορμές για αλληλογνωριμία σε όσες και όσους συμμετέχουν.

Μεταξύ άλλων, κεντρικός στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να δοθεί το βήμα για γνωριμία και ουσιαστικό διάλογο στο σύνολο των κατοίκων της γειτονιάς μας αλλά και η δυνατότητα σε νέους και νέες καλλιτέχνες/ιδες, σε ομάδες και δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε μια εποχή όπου η δημιουργική έμπνευση και η καινοτόμα σκέψη καταπνίγονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια