Μυθεύματα τα περί καταργήσεως του Αστυνομικού Τμήματος Βύρωνα

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα αναφορικά με το ρεπορτάζ καθημερινής απογευματινής εφημερίδας περί καταργήσεως του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε, σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Λευτέρη Οικονόμου, ενημερώθηκε ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής και συγχώνευσής του με αυτό του Παγκρατίου, καθώς ούτε τέτοιος προγραμματισμός υπάρχει, ούτε σχετική μελέτη, ούτε έστω σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση.

«Το Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, παραμένοντας στο πλευρό των πολιτών και δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας στην πόλη μας.
Δημοσιεύματα για το αντίθετο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως μας διαβεβαίωσε και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία που έχουμε με την Ελληνική Αστυνομία, πάντα
με γνώμονα την προστασία των πολιτών», επισημαίνει σχετικά ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια