Ανέστειλαν τη λειτουργία του Ειδικού Σχολείου στο Βύρωνα

Πηγή: alterthess.gr

Την λειτουργία του Ειδικού Σχολείου Βύρωνα ανέστειλε για το σχολικό έτος 2011-2012 η διεύθυνση Ειδικής Αγωγής. Σε ερώτηση που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Βύρωνα η παράταξη “Στάση Βύρωνα” σημειώνεται το γεγονός ότι έγιναν πολλά έξοδα για να ετοιμασθεί το κτίριο και τελικά το σχολείο δεν θα λειτουργήσει.

“Το Υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση με περισσή αναλγησία λένε όχι σε ένα τέτοιο σχολείο,όταν είναι γνωστό πόσο μεγάλες είναι οι ανάγκες και αυτό φαίνεται από το Ειδικό Σχολείο Καισαριανής όπου έχει για φέτος πολλούς μαθητές περισσότερους από πέρισυ” σημειώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Άκης Κατωπόδης και Ελένη Βασιλοπούλου.

Με ψήφισμα που κατατέθηκε και έγινε ομόφωνα δεκτό το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα απαιτεί από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας να σταματήσει την ανάκληση,να διαθέσει τους αναγκαίους εκπαιδευτικούς και να λειτουργήσει το σχολείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια