Προς πώληση το κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στον Καρέα

Πηγή: kerdos.gr

Πιθανούς επενδυτές από Ελλάδα και εξωτερικό θα επιχειρήσει προσεχώς να βολιδοσκοπήσει μέσω των συμβούλων του το ελληνικό Δημόσιο προκειμένου να διαπιστώσει το ενδιαφέρον για την πώληση και επαναμίσθωση του πρώτου πακέτου των 39 αστικών ακινήτων που θα βγει στην αγορά με μισθωτή το ίδιο το Δημόσιο.

Μεταξύ των 39 αστικών ακινήτων που θα βγουν προς πώληση περιλαμβάνονται το κτίριο του Κεράνη στη Λ. Θηβών, τα κτίρια απέναντι από τη Βουλή που στεγάζουν τις υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών, τα κτίρια της ΕΛΣΤΑΤ στον Πειραιά, το κτίριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ στη Λ. Αθηνών, η Γενική Γραμματεία Τύπου στην Καλλιθέα, τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας στο Μαρούσι,το κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στον Καρέα, το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Λ. Μεσογείων κ.ά.

Στην παρούσα φάση ακόμη είναι υπό συζήτηση το αν τα συγκεκριμένα ακίνητα θα βγουν προς πώληση σε μικρότερα «πακέτα» ή μεμονωμένα, ανάλογα με την περίπτωση και το μέγεθος. Πάντως, αυτό που επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς είναι ότι το τελευταίο διάστημα και σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, το ενδιαφέρον των κυβερνητικών στελεχών είναι σαφώς εντονότερο με στόχο οι διαγωνιστικές διαδικασίες, τουλάχιστον για ορισμένα από τα 39 ακίνητα, να έχουν βγει στον αέρα έως το τέλος του έτους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια