Πέφτει η αυλαία για το ιστορικό περίπτερο στην αγορά της στοάς στον Αγ. Λάζαρο


Τις τελευταίες μέρες λειτουργίας του διανύει το ιστορικό περίπτερο στην στοά της Αγοράς του Βύρωνα στην πλατεία του Αγ. Λαζάρου. Είναι πολύ πιθανό η συνταξιοδότηση της κ. Αγγελικής να σημάνει και το οριστικό κλείσιμο του ιστορικού περιπτέρου εάν ο Δήμος Βύρωνα που είναι και ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου αποφασίσει να το σφραγίσει ή να το κατεδαφίσει. Το καλύτερο θα ήταν το περίπτερο να μην κλείσει για να εξυπηρετεί τους πολίτες αλλά και να διατηρηθεί έστω κάτι από την ιστορία αυτής της πόλης.

Χιλιάδες Βυρωνιώτες όλων των ηλικιών εξυπηρετήθηκαν από την κ. Αγγελική και τον κ. Φώτη όλα αυτά τα χρόνια. Το τέλος της λειτουργίας του θα αλλάξει τις καθημερινές συνήθειες πολλών Βυρωνιωτών που είχαν συνηθίσει να δίνουν το «παρόν» στο περίπτερο, ενώ για αρκετούς από αυτούς είναι καθημερινό στέκι συνάντησης πολιτικού και κοινωνικού σχολιασμού της πολιτικής και δημοτικής επικαιρότητας.

Η κ. Αγγελική και ο κ. Φώτης θέλοντας να εκφράσουν την εκτίμηση, το σεβασμό και τις ευχαριστίες τους στους ανθρώπους που τόσα χρόνια επέλεγαν το περίπτερο τους για να εξυπηρετηθούν και να ψωνίσουν τους αποχαιρετούν με την παρακάτω λιτή επιστολή την οποία κόλλησαν στο τζάμι του περιπτέρου.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ

Όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος.

Έτσι και η παρουσία μας στο ιστορικό περίπτερο του Βύρωνα έφτασε στο τέλος λόγω συνταξιοδότησης.

Ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς τους φίλους – πελάτες που τόσα χρόνια μας προτιμήσατε και μας στηρίξατε με την αγάπη σας.

ΦΩΤΗΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια