Πρόεδρος του ΣΠΑΥ για 5η συνεχόμενη θητεία ο Νίκος Χαρδαλιάς

Πηγή: spay.gr

Μετά από μυστική ψηφοφορία εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) για 5η συνεχόμενη θητεία ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ. Χαρδαλιάς στις εκλογές για την ανάδειξη των διοικητικών οργάνων του Συνδέσμου που διεξήχθησαν στα γραφεία του, Λ. Καρέα 12, στις 19 Μαΐου. Αντιπρόεδρος εξελέγη η Ευαγγελία Αντωνίου (Ηλιούπολη) και τακτικά μέλη οι Ανδρέας Κοντογιώργος (Αργυρούπολη-Ελληνικό),Γεώργιος Μητροθανάσης (Παιανία) και Παναγιώτης Σωτηρόπουλος (Βούλα-Βάρη-Βουλιαγμένη). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Ελένη Ευαγγελοπούλου (Χολαργού-Παπάγου) και Στυλιανός Θεοδωσόπουλος (Γλυφάδα).  Στο πλαίσιο του απόλυτα συναινετικού κλίματος που επικράτησε,  όλοι οι παραπάνω έλαβαν 30 ψήφους ενώ ευρέθη και ένα λευκό.  Χρέη εφορευτικής επιτροπής ανέλαβαν οιΆγγελος Δημητρόπουλος (Ηλιούπολη), Διονύσης Λαμπρίδης (Ζωγράφου) και Γεωργία Μαρτίνου(Βούλα-Βάρη-Βουλιαγμένη). Στις εκλογές για την ανάδειξη των διοικητικών οργάνων του ΣΠΑΥ συμμετείχαν 31 εκπρόσωποι των 12 Δήμων – μελών του Συνδέσμου ενώ μόλις δύο ήταν απόντες δικαιολογημένα.

Την ενωτική διάθεση και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του ΔΣ για όλες τις δράσεις που αφορούν στον Υμηττό, πέρα από κομματικούς και παραταξιακούς προσανατολισμούς, χαιρέτισε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς ενώ σε ανάλογες τοποθετήσεις προέβησαν το παλαιότερο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, Ανδρέας Γκιζιώτης, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Νικολάου και Βασίλης Γιαννακόπουλος, πρώην Δήμαρχοι αντίστοιχα του Χολαργού και της Αγ. Παρασκευής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια