Υποβιβάστηκε ο Αθηναϊκός

Πηγή: erasitexnes.gr

«Μαύρη μέρα» για τον Αθηναϊκό, ο οποίος παρόλο που νίκησε τον Φωστήρα με 3-2 δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και υποβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία των Αθηνών, μετά από 20 χρόνια στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης και με τους Γκάτση ( 10′ ), Βασιλάκη ( 55′ ) και Κουρίδη ( 80′ ) πήραν κεφάλι στο σκορ με 3-0. Οι παίκτες του Φωστήρα δεν το έβαλαν κάτω όμως και στο τέλος παραλίγο να κάνουν τη «ζημιά» με τους Πετρίτση και Χαλκίδη στο 82′ και 85′ αντίστοιχα, να μειώνουν στο τελικό 3-2.

Να σημειώσουμε, ότι από τότε που ο Αθηναϊκός υποβιβάστηκε λόγω χρεών στην Δ’ Εθνική, είναι η πρώτη που φορά που δεν καταφέρνει να παραμείνει στην κατηγορία και, πλέον, θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας.

Διαιτητής ήταν ο Τσοβάρας (Φθιώτιδας)

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Τσίτσα, Ζαχαρόπουλος, Καρδάμης, Διαμαντής, Παπαδόπουλος, Τσίτσης ( 65′ Πέλλας), Γκάτσης, Παπατσήμας, Ζαφειράκης, Τασούλης ( 45′ Κουρίδης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ορφανίδης, Κατζάνης, Ζουμάνης ( 57′ Κορκέλτσος), Βασιλείου, Τερζής, Χακίδης, Γκιάτης, Τσαναβάρας ( 60′ Καραγιάννης), Πετρίτσης, Μπεθάνης ( 55′ Καρλής), Τσοπανάκος.

ο Αθηναϊκός

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια