Φόρουμ διαβούλευσης για μετανάστες, Ρομά και πρόσφυγες στον Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Φόρουμ διαβούλευσης για μετανάστες, Ρομά, πρόσφυγες, αλλοδαπούς και ομογενείς με θέμα: «Μαθαίνω…Δικτυώνομαι…Ζω στην Ελλάδα», διοργανώνεται την Κυριακή 17 Απριλίου στις 11.30 π.μ., στο Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας του Δήμου Βύρωνα.

Το Φόρουμ διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «Ελλάδα – Διεθνές Σχολείο Πολιτισμού και Επικοινωνίας» από την Πανελλήνια Οργάνωση «Η Ελληνική Εστία» (Π.Ο.Ε.Ε.), το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι), τον Διεθνή Οργανισμό Μεταναστεύσεως (Δ.Ο.Μ), την Αποστολή Ελλάδος και το Ταμιείον Θράκης.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: Ουρανία Παπαϊωάννου (Αντιπρόεδρος ΚΕΘΙ), Δανιήλ Εσδράς (ΔΟΜ- Αρχηγός Αποστολής Ελλάδας), Γεώργιος Παύλος (Πρόεδρος Ταμιείον Θράκης), Moavia Ahmed (Συντονιστής Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών), καθώς και εκπρόσωποι των κοινοτήτων μεταναστών στην Ελλάδα.

Την παρουσίαση του έργου θα κάνει ο Στέφανος Καβαλλιεράκης (υπεύθυνος έργου ΚΕΘΙ), ενώ στη σημασία του και την εμπειρία από τη μέχρι σήμερα υλοποίησή του θα αναφερθούν οι: Ovidiou Palcu (Κοινωνιολόγος – Φιλόλογος ΠΟΕΕ) και Ελένη Πανταζοπούλου (Ψυχολόγος – Φιλόλογος ΠΟΕΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Πανελλήνια Οργάνωση «Η Ελληνική Εστία», στο τηλ. 210 7661263

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια