Ολυμπιακός Κυψέλης – Δόξα Βύρωνα 1-4

Πηγή: doxavirona.blogspot.com

Μεγάλη νίκη σήμερα για την Δόξα του Βύρωνα κόντρα στον Ολυμπιακό Κυψέλης. Η ομάδα σήμερα απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν αιφνιδιάστηκε από την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για την ομάδα μας (3′) με σκόρερ τον Καραλαγα. Ατύχησε όμως στο 22′ έπειτα από ένα στημένο φάουλ λίγο έξω από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής του Γεωργουλα, απ’ ευθείας εκτέλεση και 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε ακόμα πιο δυνατά  και κατάφερε μόλις στο 53′ να κάνει το 2-1 με σκόρερ τον Νταλιανη. Στο 75′ ο Κriemadi έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για μια ακόμη. Το τελικό 1-4 έκανε ο Κιλιας στο 80′ με σουτ έξω από την περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός Κυψέλης έπαιζε με 10 παίχτες από το 78′ έπειτα από αποβολή παίχτη του με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πολύ καλή διαιτησία σήμερα από τον κύριο Κυριακόπουλο και τους βοηθούς του Μπαμπα και Γκαβερα.

Για την Δόξα Βύρωνα αγωνιστήκαν οι:
Γεωργουλας, Παπαχειμωνας (79′ Τσαβδαροπουλος), Αϊβαλης, Κιλιας, Κriemadi, Χαλβατζης, Καραλαγας, Τσαγαλας (84′ Μπιρδας),Ροπας, Λεβεντης, Νταλιανης (86′ Λαζαρου).

Πηγή εικόνας: ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια