Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ»

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Μέχρι και τις 30 Απριλίου μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ» οι επιχειρηματίες του Βύρωνα, είτε πρόκειται για νέα συμμετοχή είτε για ανανέωση της ήδη υπάρχουσας. Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Βύρωνα που τέθηκε σε εφαρμογή από τον περασμένο Οκτώβριο με στόχο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και βρήκε την ανταπόκριση των επιχειρήσεων της πόλης, καθώς ήδη περισσότερες από 210 συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ», που εφαρμόζεται στο πλαίσιο του Τοπικού Συμφώνου Αλληλεγγύης, στοχεύει στη συμπαράσταση των πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους, ενώ παράλληλα μέσα από αυτό ενισχύεται και η τοπική αγορά, καθώς προβλέπονται ανταποδοτικά οφέλη για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν (έκδοση Οδηγού Αγοράς, παρουσία στην ιστοσελίδα του Δήμου, αναφορά στον ηλεκτρονικό οδηγό byron.dimotikiagora.gr)

Ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης που έχει το πρόγραμμα στην τοπική αγορά είναι το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες της πόλης που ήδη συμμετέχουν στο πρόγραμμα χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα θετική την πρωτοβουλία του Δήμου, καθώς όχι μόνο βοηθά μια σημαντική μερίδα πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά παράλληλα συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ» αποτελεί σημαντική οικονομική ανάσα για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Βύρωνα, καθώς μέσω αυτού πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, συνταξιούχοι του ΟΓΑ, ΑμΕΑ, άποροι, άνεργοι και δικαιούχοι του ΕΚΑΣ λαμβάνουν την Κάρτα Κοινωνικής Συμπαράστασης με την οποία έχουν προνομιακές τιμές και σημαντικές εκπτώσεις που ξεκινούν από 10%, στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ειρήνη Μανωλά (210 7652511).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια