Δόξα Βύρωνα – Θρίαμβος Αθηνών 2-0

Πηγή: doxavirona.blogspot.com

Νίκη και σήμερα για την Δόξα του Βύρωνα απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών με σκορ 2-0. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως εξελίχθητε, η Δόξα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση ενός πολύ μαχητικού συνόλου, και σε συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων να σκαρφαλώσει ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πινάκα!

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12′ με τον Αϊβαλή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νταλιάνη και ασταθής απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Αϊβαλής βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή των αντιπάλων και με πλασέ από κοντά έτυχε το γκολ.

Το δεύτερο τέρμα έτυχε ο Τσαγαλας στο 24′ μετά από όμορφη παλικαρίσια ενεργεία να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του και να πλασάρει ιδανικά από το σημείο του πέναλτι περίπου.

Η δόξα είχε και ένα δοκάρι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47′) μετά από πλασέ του Ροπα. Δοκάρι όμως είχε και ο Θρίαμβος στο 85′ καθώς και τουλάχιστον 3 κλασσικές ευκαιρίες που σταμάτησαν όμως στον εκπληκτικό και σήμερα Γεωργουλα.

Αρκετός κόσμος και σήμερα στην Εργάνη στάθηκε στο πλευρό της Δόξας.

Να σημειώσουμε ότι στο 35′ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Λουσαρακης, και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο.

Για την δόξα αγωνιστήκαν οι:
Γεωργουλας, studzienny, Αϊβαλης, Κιλιας, Ροπας, Χαλβατζης, Καραλαγας, Τσαγαλας (85′ Λυριτσης), Λουσαρακης (35′ Παπαχειμωνας), Λεβεντης, Νταλιανης (80′ Λαζαρου).

PHOTO: ALEKOS ANAGNOSTOPOYLOS IMAGES

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια