Τα sexy «αγοροκόριτσα» του Αθηναϊκού

Πηγή: onsports.gr

Τα «αγοροκόριτσα» όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τις μπασκετμπολίστριες (έτσι τουλάχιστον υποστήριξε η Σωτηρίου) Κατερίνα Χαλικιά, Κατερίνα Σωτηρίου και Μάγδα Καραμπατζάκη του Αθηναϊκού, πέταξαν τα σορτσάκια τους και φωτογραφήθηκαν αποκλειστικά στο www.onsports.gr με sexy ρούχα.

Μπορεί η αθλητική περιβολή τους στο γήπεδο να κρύβει μεγάλο μέρος της θηλυκότητάς τους, εκτός παρκέ όμως δεν ξεχνούν ότι είναι γυναίκες και το αποδεικνύουν περίτρανα οι φωτογραφίες!

Οι παίκτριες του Αθηναϊκού, της ομάδας που έγραψε ιστορία με την εκπληκτική περυσινή της πορεία (κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό) θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα και στο μόντελινγκ. Άλλωστε η Μάγδα Καραμπατζάκη στο παρελθόν, όταν ακόμη σπούδαζε στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη, είχε ασχοληθεί με αυτό το χώρο και αυτό φάνηκε και από την ευκολία που στήθηκε μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Τα άλλα δύο κορίτσια, αντιμετώπισαν, η αλήθεια είναι, κάποιες δυσκολίες στην αρχή, διότι ήταν κάτι που δεν το είχαν ξανακάνει, στην πορεία όμως χαλάρωσαν και το απόλαυσαν κιόλας.

Δείτε την συνέντευξη και τις φωτογραφίες εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια