Από το Βύρωνα στην Εθνική

Mεγάλη επιτυχία για την Ενωση Βύρωνα αποτελεί το γεγονός ότι 3 κορίτσια από την ομάδα των κορασίδων ήταν μέλη της Εθνικής ομάδας που πέρασε στις 12 καλύτερες ομάδες για τη τελική φάση του Ευρωπαικου πρωταθλήματος που θα γίνει το Μάιο στη Τουρκία.

Η ομάδα των κορασίδων έχει υψηλούς στόχους φέτος και προχωράει στη πρώτη θέση του ομίλου της για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες της Ένωσης Βύρωνα που αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας των κορασίδων είναι:

  • Ειρήνη Αναγνώστου (20/09/94): «Είμαι βασική πασαδόρος στην ομάδα του Βύρωνα. Στον όμιλο της Σερβίας τα καταφέραμε… Δουλέψαμε πολύ και το αξίζαμε. Κοντράραμε όλες τις ομάδες και νιώθω πως μόνο η ψυχολογία μας λείπει. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα και το αποδείξαμε».
  • Ανθή Βασιλαντωνάκη (09/04/96): «Αγωνίζομαι ως διαγώνιος στην Ένωση Βύρωνα. Χάρηκα πάρα πολύ για την πρόκριση που είναι πολύ σημαντική για όλες μας. Κάποιοι αντίπαλοι έχουν καλύτερα στοιχεία, αλλά κι εμείς παίξαμε καλά και τους φτάνουμε σιγά σιγά».
  • Μαρία-Ιφιγένεια Πατεράκη (17/05/96): «Δεν είμαι βασική στον Βύρωνα, αλλά παίζω ως αλλαγή. Για την πρόκριση είμαστε όλες πολύ χαρούμενες. Με ομαδικότητα δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ομάδες με περισσότερη εμπειρία. Οι περισσότερες άλλωστε, είμαστε σε μικρή ηλικία. Μας λείπουν κάποια στοιχεία, αλλά είχαμε ψυχή και το θέλαμε. Για αυτό και προκριθήκαμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια