Ανταπάντηση σε αντιδήμαρχο για την τροφοδοσία παιδικών σταθμών

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα, για την απάντηση του αντιδημάρχου κ. Γώγου, σε σχετική ανακοίνωσή της για τα προβλήματα στην τροφοδοσία παιδικών σταθμών, που δημοσιεύτηκε μέσω της ιστοσελίδας μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση της δήλωσης του κ. Γώγου, αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα έχει να δηλώσει τα εξής:

  1. Το κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο είναι ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα και όχι προσωπική καταγγελία κάποιου/ας.
  2. Ο κ. Αντιδήμαρχος ή δεν είναι σωστά ενημερωμένος όπως θα όφειλε ή λέει εσκεμμένα ψέματα για να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες που έχει η δημοτική αρχή στο συγκεκριμένο ζήτημα. Οφείλει να γνωρίζει ότι οι γονείς κάθε μήνα καταβάλουν τα τροφεία και η δημοτική αρχή έχει την υποχρέωση να διασφαλίζει και να τηρεί το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής των παιδιών.

Για την επιβεβαίωση και για να κρίνουν οι ίδιοι οι πολίτες του Βύρωνα για το ποιος λέει αλήθεια ή ψέματα σας δημοσιοποιούμε την εισήγηση που μάς δόθηκε από το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών σύμφωνα με την οποία στη συνεδρίαση στις 17/01/2011 καλείται το Διοικητικό Συμβούλιο να λύσει στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια