Ξανά κορυφή ο Α.Ο. Καρέα

Πηγή: Α.Ο. Καρέα

Η  11η νίκη του Αθλητικού Ομίλου Καρέα επί του ΑΟΚ Σπάτων με 48-59 τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον βρήκε ξανά στην κορυφή  έπειτα από την ήττα του Γ.Σ. Απόλλων από τον ΓΑΟ Κουκουβάουνων. Συγκατοίκηση ξανά στην κορυφή για τρεις ομάδες που έχουν από 11 νίκες και 2 ήττες στους 13 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι σήμερα . Αξιοσημείωτο ότι σχεδόν όλες οι ομάδες διεκδικούν από κοντά και οι ανατροπές , οι εκπλήξεις και το ενδιαφέρον θα ειναι μεγάλο μέχρι τέλους .

ΑΟΚ Σπάτων-ΑΟ Καρέα 48-59

Το μικρό σκορ του αγώνα  μαρτυρά  χωρίς πολλές εξηγήσεις ένα παιχνίδι με πολλές απουσίες και μέτρια απόδοση και από τις δύο ομάδες σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Σημαντικότερο όλων το νικηφόρο φύλο αγώνα που πήρε ο ΑΟ Καρέα συνεχίζοντας την προσπάθεια του. Οι τραυματισμοί και οι αρκετές απουσίες δείχνουν να αντιμετωπίζονται, περιμένουμε υπομονετικά να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο που εδώ και αρκετές εβδομάδες μας απασχολούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια