Απάντηση του Αντιδήμαρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην ανακοίνωση της ΑΡ.ΠΑ.

Απάντηση του Αντιδήμαρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρίστου Γώγου, στην ανακοίνωση της ΑΡ.ΠΑ. για την στάση πληρωμών στους παιδικούς σταθμούς του Βύρωνα.

Με αφορμή το δημοσίευμα που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας σχετικά με τις περικοπές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Βύρωνα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με την τροφοδοσία των Παιδικών Σταθμών μας, ούτε ποτέ ετέθη θέμα οικονομικών διαφορών με τον προμηθευτή κρέατος, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι η προμήθεια κρέατος στους Παιδικούς Σταθμούς συνεχίζεται κανονικά. Η Δημοτική Αρχή του Βύρωνα έχει αποδείξει εμπράκτως μέχρι σήμερα το κοινωνικό της πρόσωπο και την ιδιαίτερη μέριμνά της στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών, καθώς η κάλυψη των αναγκών των παιδιών αποτελεί βασικό μέλημα και πρώτη προτεραιότητα του Δήμου μας.

Οι όποιες πιθανές καθυστερήσεις στις πληρωμές οφείλονται στο ότι πλέον τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, καθώς και όλων των Δήμων της χώρας, υπόκεινται σε διαδικασίες δημόσιου λογιστικού και προληπτικού ελέγχου, γεγονός που επιμηκύνει το χρόνο αποπληρωμής των οφειλών.

Επιτέλους, ο λαϊκισμός στις πλάτες των παιδιών μας πρέπει να σταματήσει. Αφήνουμε δε στην κρίση των Βυρωνιωτών το γεγονός ότι ο/η καταγγέλλων/ουσα επέλεξε να υιοθετήσει πλήρως τις απόψεις του προμηθευτή του Δήμου, αγνοώντας την επίσημη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου.

Χρίστος Γώγος

Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΛΨ

Το να λέει ψέματα ο οποιοσδήποτε σίγουρα είναι καταδικαστέο. Να λένε συνειδητά ψέματα άνθρωποι που ασκούν εξουσία, που έδωσαν όρκο πριν λίγες μέρες ότι θα διαφυλάσσουν το δημόσιο συμφέρον και θα λένε την αλήθεια όπως ο εν λόγω κ. Γώγος αντιδήμαρχος Κοινωνικής αλληλεγγύης, αυτό ξεπερνά τα όρια και δεν τον τιμά ούτε ως άνθρωπο που ασκεί εξουσία ούτε ως γιατρό επιστήμονα.
Τα όσα γράφει είναι ψέματα και δείχνουν περίσσιο θράσος. Σε βλάκες νομίζει ότι απευθύνεται;
Τα νήπια που πηγαίνουν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την πραγματικότητα αφού άλλαξε το πρόγραμμα διατροφής τους και δεν περιείχε κρέας την καινούργια χρονιά. Αυτό έγινε γνωστό και στους γονείς. Πριν προσπαθείτε να βαφτίσετε το κρέας ψάρι. Μάθετε να αναγνωρίζετε τις ευθύνες σας και τα λάθη στην πολιτική σας.
Τι κρίμα, τι κρίμα που είστε γιατρός και επιστήμονας!
Υ. Γ. Πόσους αντιδημάρχους έχει ο Δήμος Βύρωνα.

shape