Για να ξέρουμε που ζούμε


Καταγγελία της “Επιτροπής Καταγραφής της κατάστασης στο Δήμο Βύρωνα” για τα ξερά κλαδιά βρίσκονται στο υπόγειο στην συμβολή των οδών Ιθώμης και Κωνσταντινουπόλεως.
Ακολουθεί η καταγγελία:
Το υπόγειο που βλέπετε βρίσκεται στην συμβολή των δρόμων Ιθώμης και Κωσταντινοπόλεως. Τα ξερά κλαδιά βρίσκονται σε αυτή την θέση ή μάλλον η επιτροπή μας τα είδε τον Φλεβάρη του 2010!… Η επιτροπή τηλεφώνησε δύο ημέρες μετά στην υπηρεσία καθαριότητας που έχει αντιδήμαρχο τον κ. Ανδρούτσο για να μαζέψουνε το χάλι αλλά όπως βλέπετε τα κλαδιά βρίσκονται στην θέση τους! Έντεκα σχεδόν μήνες το υπόγειο – σκουπιδότοπος παραμένει απείραχτο!…. Αφού τα σκουπίδια δεν είναι στο δρόμο υπάρχει κανείς που θα τα μαζέψει από το πεζοδρόμιο και πολύ περισσότερο από το υπόγειο; Ιδού η απορία!..

Και ρωτάμε: Για ποιο λόγο πληρώνουμε τον κ. Ανδρούτσο, τους διευθυντάδες της υπηρεσίας καθαριότητας και τους ελεγκτές καθαριότητας; Υπάρχουν άραγε ελεγκτές καθαριότητας; Ποιοι είναι αυτοί, πόσες ώρες δουλεύουνε και κυρίως πότε σχολάνε; Έντεκα μήνες δεν είδε κανένας από την παράταξητου κ. Χαρδαλιά αυτή την κατάσταση και μάλιστα στο κέντρο της πόλης; Αλλά θα μου πείτε μήπως τους ενδιαφέρει, και μετά… με αυτό το ασήμαντο παράδειγμα θα αποδείξετε εσείς κυρίες και κύριοι της ασήμαντης αυτής επιτροπής, την κατάρρευση της καθαριότητας στον Δήμο Βύρωνα; Δεν βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια οι κάτοικοι, το χάλι που μας έχεικαταδικάσει η Δημοτική Αρχή Χαρδαλιά;

« Η Επιτροπή Καταγραφής της κατάστασης στο Δήμο Βύρωνα»

Ρεπορτάζ- σχόλιο: Ευγενία


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια