«Τέλος» η Σούλις από τον Αθηναϊκό

Πηγή: SuperBasket

Παρελθόν από τον Αθηναϊκό αποτελεί και επίσημα από το πρωί της Κυριακής η Νικόλ Σούλις. Μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, έγινε διακοπή συμβολαίου στην 25χρονο φόργουορντ έπειτα την άρνηση της  να επιστρέψει στις προπονήσεις, επικαλούμενη αθέτηση οικονομικών όρων της συμφωνίας της. «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης του Sony Aθηναϊκού, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αθηναϊκός αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας ανακοινώνει την τιμωρία της Νικόλ Σούλις με διακοπή συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν, επειδή αρνήθηκε να επιστρέψει από τις Η.Π.Α. και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, απαιτώντας να της καταβληθούν τα οφειλόμενα χρήματα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, στην Ελληνοαμερικανίδα μπασκετμπολίστρια – που απέκτησε ελληνικό διαβατήριο μετά από ενέργειες του συλλόγου – όπως και στις υπόλοιπες παίκτριες της ομάδας, οφείλονται τα πριμ της περυσινής σεζόν αλλά και μέρος των οδοιπορικών της φετινής που έχουν διακανονιστεί (όπως κάθε χρόνο για τις αθλήτριες), δηλαδή ένα συνολικό ποσό, που η ίδια (όπως και οι συμπαίκτριές της) είχε συμφωνήσει να εισπράξει τους πρώτους μήνες του 2011, όταν και είναι προγραμματισμένο να εισρεύσουν στο ταμείο της ομάδας τα χρήματα από τους χορηγούς και την Πολιτεία. Επειδή για… νιοστή φορά, είναι προφανές ότι “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος”, ευχόμαστε στη Νικόλ Σούλις καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της καριέρας της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια