Α.Ο. Νέοι Βύρωνος: Κορασίδες για φίλημα

Πηγή: athlisi.com

Το έτος, 2010, ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα Κορασίδων 1 του Α.Ο.Ν Βύρωνος.

Το συγκρότημα το οποίος καθοδηγεί τα τελευταία έτη ο Μάριος Παπαδούρης έχει θριαμβεύσει στο α’ μέρος του αντίστοιχου Πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΠΑΑΑ, γεγονός το οποίο καταδεικνύει το άφθονο ταλέντο που διαθέτουν οι παίκτριες του και την εξαιρετική δουλειά, η οποία γίνεται στο τμήμα από τους ανθρώπους αυτού.

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει καταφέρει να προκριθεί αήττητη στη β’ φάση του θεσμού, καταβάλλοντας την αντίσταση  ακόμα και του ισχυρού, Ηρακλή Κηφισιάς. «Η ομάδα Κορασίδων 1 έχει πετύχει 8 νίκες σε 8 ματς με απολογισμός 24 σετ υπέρ και δύο κατά. Γι’ αυτό τον λόγο, η συγκεκριμένη ομάδα έχει προβιβαστεί στη β’ φάση της αντίστοιχης διοργάνωσης, στην οποία θα δώσουν το παρών 12 ομάδες σε κάθε ένα από τους δύο ομίλους. Έχουμε κερδίσει τους Ηρακλή Κηφισιάς με 3-2 σετ, την Σχολή Μωραϊτη με 3-0 σετ και τη Νίκη Αμαρουσίου με 3-0 σετ. Το συγκεκριμένο τμήμα τερμάτισε πέρσι στην 7η θέση και φέτος προσδοκούμε να εισέλθουμε στην πρώτη τετράδα. Οι Ηρακλής Κηφισιάς, Α.Ε Μαγκουφάνας, Ηλυσιακός, είναι μερικές από τις ισχυρές ομάδες του συγκεκριμένου θεσμού, ωστόσο εμείς καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε τον σκοπό μας», είπε, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», ο Μάριος Παπαδούρης για να προσθέσει:  «Σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας έχει η πασαδόρος του τμήματος, Ντούρου, η οποία, μάλιστα, έχει προβιβαστεί στο γυναικείο συγκρότημα», ήταν τα λόγια του εν λόγω τεχνικού.

Αναλυτικά τα ονοματεπώνυμα και οι θέσεις των πρωταγωνιστικών της εξαιρετικής, έως τώρα, ρότας του Α.Ο.Ν Βύρωνος στην α’ φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων. Μαργαρίτα Ντούρου (πασαδόρος), Γιάννα Μουλιάφκα (διαγώνια), Αγκαλίνα (κεντρικός), Κλειώ Ακριτίδου (ακραία), Ελευθερία Μανατογιάννη (ακραία), Κατερίνα Τσαμαδιά (ακραία), Σταυρίνα Χατζηαγγελή (ακραία), Ρουσάντα Τσαίκοφσκι(κεντρική), Άρτεμις Πιρίνη (πασαδόρος), Χρυσάνθη Παύλου (λίμπερο), Κωνσταντίνα Μπινιάρη (ακραία), Όλγα Ντότη (ακραία).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια