Σχετικά με την αποχή των εργαζόμενων στη καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Η άποψη ενός αναγνώστη σχετικά την αποχή που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα.

Ως κάτοικος Βύρωνα, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την κίνηση των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας του Δήμου να μας αφήσουν “μέσα στη βρώμα των σκουπιδιών” ολόκληρο Σαββατοκύριακο για να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ την είσπραξη των δεδουλευμένων τους! Βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας… για τις υπερωρίες τους;
Κι όλα αυτά τα λέω, παρ’ όλο που είμαι ομοιοπαθής! Είμαι εκπαιδευτικός και μου χρωστούν υπερωρίες 2 χρόνια- τι θα ‘πρεπε να κάνω – να πάψω να κάνω μάθημα στους μαθητές μου μέχρι να πληρωθούν οι υπερωρίες μου;
Επιτέλους, ας αποκτήσουμε και στην Ελλάδα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης!!!!

Υ.Γ. Και όλα αυτά χωρίς να δικαιολογώ το Δήμαρχο κ. Χαρδαλιά που, ενώ επί 3 χρόνια επέβαλε τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη σε όλη, ίσως την Ελλάδα – τα μείωσε μόνο την τελευταία προεκλογική χρονιά και… ανταμείφθηκε με την επανεκλογή του! – δεν πλήρωσε την αμοιβή των υπαλλήλων του- προεκλογικές ασφαλτοστρώσεις, όμως, ήξερε να κάνει!

Αναγνώστης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Κώστας Μακρόπουλος

Σαν εργαζόμενος του Δήμου, έχω να σας πω ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η δική σας αντίληψη να προσφέρουμε υπηρεσίες χωρίς να πληρωνόμαστε στην ώρα μας.
Η αντίληψή σας αυτή, που ως ένα σημείο φαίνεται δικαιολογημένη αφού έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία, οδηγεί στον κοινωνικό αυτοματισμό που σπρώχνει δημόσιους και ιδιωτικούς υπάλληλους σε αντιπαράθεση, όταν τα προβλήματα είναι κοινά και αφήνει στο απυρόβλητο τους υπαίτιους που δημιουργούν αυτά τα προβλήματα.
Μάθετε επίσης, ότι και αποκομιδή να γινόταν σωστά, όπως πολλές φορές το έχουμε αποδείξει, η χωματερή ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ γιατί απολύθηκαν πάνω από 100 συμβασιούχοι.
Μάθετε ακόμη, ότι μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καμμιά εγγύηση ότι οι δεδουλευμένες υπερωρίες μας καθώς και αυτές των μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου θα καταβληθούν, μιας και υπάρχει άρνηση από τη δημοτική αρχή.
Όσον αφορά τον δικό σας ευαίσθητο τομές της εκπαίδευσης όπου εργάζεστε, απευθυνθείτε στην ΟΛΜΕ. Από ότι γνωρίζω, πολλές φορές έχει διεκδικήσει το ζήτημα, αλλά ….. “συν Αθηνά και χείρα κείνει” κ. καθηγητά.Και να είσαστε σίγουρος ότι θα μας βρίσκατε συμπαραστάτες.