Αθηναϊκός: “Καθάρισε” στην 4η περίοδο

Πηγή: abc-women.gr

Η αντεπίθεση διαρκείας στο 4ο δεκάλεπτο, χάρισε στον Sony Aθηναϊκό τη νίκη με 65-44 επί του ΠΑΟΚ και διατήρησε το εφετινό αήττητο της ομάδας του Βύρωνα. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας που αγωνίστικαν χωρίς τις τραυματίες Καλέντζου, Κοσμά και Σούλις, έκαναν το 3/3 στην Α1 Κατηγορία και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την 6η εφετινή τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

«Κρατάμε μόνο τη νίκη!»

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με μεγάλη νευρικότητα και σε κανένα σημείο δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την υπεροπλία που είχαμε μέσα στη ρακέτα. Ο ΠΑΟΚ μας έδωσε πολλά ελεύθερα σουτ τα οποία δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε (4/17 τριπ.), γεγονός που μας προκάλεσε μεγάλη νευρικότητα και δεν μας επέτρεψε να βρούμε ρυθμό. Από τα μέσα της 3ης περιόδου και μετά “σφίξαμε” πολύ την άμυνά μας, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και καταφέραμε να επιβάλουμε την κυριαρχία μας. Η απουσία της Καλέντζου αλλά και οι τραυματισμοί που ταλαιπώρησαν αρκετές παίκτριες σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μας αποσυντόνισαν. Από Δευτέρα (22/11) επιβάλλεται να δουλέψουμε σκληρά και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα γιατί την Τετάρτη μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τις Εσπερίδες… Κρατάμε μόνο τη νίκη και συνεχίζουμε», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας του Βύρωνα, Γιάννης Κτιστάκης.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 26-31, 39-43, 44-65

ΠΑΟΚ (Δεμερτζής): Γκριν 7 (2 τριπ., 5ρ., 4ασ.), Τζέφερσον 9 (7ρ., 4λ.), Άυτζη 2, Καραντζίδου 5 (1τριπ.), Γιαννοπούλου 5 (1 τριπ.)Σταυρίδου 8 (6ρ.), Σπανίδου 1 (3ρ.), Σκιαδοπούλου 7  (5ρ., 3κλ.), Τσελεμπή.

Sony Αθηναϊκός (Κτιστάκης): Λίμουρα 5 (3ρ., 3ασ.), Χατζηνικολάου 12 (8ρ., 3ασ., 3κλ.), Καραμπατζάκη, Σωτηρίου 10 (1τριπ., 4ρ.), Κεχαγιά 10 (8ρ.), Κρες 7 (1τριπ., 6ρ.), Ράϊλι 5 (4ρ., 2ασ.), Ντέϊβις 16 (8ρ., 3ασ., 2κλ.).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια