Δόξα Βύρωνα – Γ.Σ. Καισαριανής 2-1

Πηγή: doxavirona.blogspot.com

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα της Δόξας Βύρωνα στο γειτονικό ντέρμπυ με αντίπαλο τον Γ.Σ. Καισαριανής.

Η Δόξα έπιασε αρκετά καλή απόδοση κατά διαστήματα και επιβλήθηκε του αντίπαλου σχετικά εύκολα. Έχασε αρκετές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ με πιο σημαντική το δοκάρι του Τσαγαλα στο 68′ και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-1 υπέρ της Δόξας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 16′ όταν μετά από φάουλ του Νταλιανη από τα πλάγια ο Λεβέντης κοντρόλαρε όμορφα την μπάλα στην μικρή περιοχή και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Μόλις στο 22′ όμως ο Γ.Σ. ευτύχησε να ισοφαρίσει μετά από μια άτυχη στιγμή στην άμυνα της Δόξας. Από εκεί και περά το παιχνίδι κύλησε μοιρασμένα για τις δυο ομάδες μέχρι το 52′ οπού ο Kιλιας με όμορφο συρτό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή έκανε το 2-1.

Για την Δόξα σήμερα αγωνίστηκαν οι:
Birbili, Xαλβατζής, Studzienny, Kιλιας, Αϊβαλής, Λεβέντης, Καραλαγας, Τσαβδαρόπουλος (90′ Κουρης Παππας), Τσαγαλας (80′ Χατζηγιαννης), Νταλιανης, Ρόπας.

Photo: alekos anagno images

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην σελίδα doxavirona.blogspot.com.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια