Πως περαίωσε ένας…. νεκρός

Πηγή: Ελλάς, πάμε λουκέτο!

Η Αγγελική Τζιρμάκη, είναι αθλητική δημοσιογράφος. Τόσα χρόνια όμως στη δουλειά, γίνεται διάσημη, από μια επιστολή, που έστειλε, μαζί με την αδελφή της Κατερίνα, με παραλήπτη τη ΔΟΥ Βύρωνα. Στις δύο αδελφές, έφτασε το εκκαθαριστικό της περαίωσης, του πατέρα τους, που δεν υπάρχει πια. Έχει… περαιώσει τη ζωή του!

Τέτοια θέματα βλέπουμε καθημερινά τις τελευταίες μέρες. Οι αδελφές Τζιρμάκη, αν και έχουν μέσον στα Μέσα, προτίμησαν κάτι διαφορετικό. Έστειλαν μια επιστολή στη Δ.Ο.Υ. Βύρωνα και την ανάρτησαν επίσης στο Facebook! Μια σπαρταριστή επιστολή, στη μακαβριότητά της και στο μπλάκ χιούμορ της.

Ακολουθεί η επιστολή:

Βύρωνας 01-11-2010

Από : Αγγελική , Κατερίνα Τζιρμάκη

Προς : Δ.Ο.Υ. Βύρωνα

Κύριοι,

Την Παρασκευή στις 29-10-2010 λάβαμε μία ειδοποίηση από εσάς με το οποίο καλείτε τον πατέρα μας Μιλτιάδη Τζιρμάκη  με ΑΦΜ 006313 να πληρώσει για την χρήση 2001 500,00 ευρώ.

Λυπούμαστε που ο πατέρας μας δεν είναι σε θέση να πληρώσει για τους κάτωθι λόγους:

  1. Τα χρήματα τα έχει πάρει μαζί του και δεν κατοικεί στην Νικηφορίδη 27 Βύρωνα.
  2. Έχει συνταξιοδοτηθεί από το 1998 όπου από ότι γνωρίζουμε έκλεισε και όλες τις φορολογικές υποθέσεις που αφορούσαν την ιδιότητα που είχε σαν έμπορος.
  3. Αν τελικά επιμένετε ως προς την είσπραξη του άνωθεν ποσού, σας δίνουμε την διεύθυνση για να μπορέσετε να τον βρείτε και να τον αναγκάσετε να πληρώσει: Νεκροταφείο Βύρωνα Θέση Καθολικά 45.

Ελπίζουμε τελικά να καταφέρατε να τον συναντήσετε να εισπράξετε και σας παρακαλούμε πολύ , να μας ενημερώσετε άμεσα ότι εισπράξατε το άνωθεν ποσό , γιατί ανησυχούμε για την μην καταβολή από φοροφυγάδες τύπου : πεθαμένοι κτλ. Γνωρίζουμε την δυσχερή οικονομική θέση της Ελλάδος , γι’ αυτόν το λόγο σας δώσαμε και την διεύθυνση του πατέρα μας, έτσι κι εμείς να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μην πτωχεύσει η Ελλάδα.

Για δική σας και μόνο ενημέρωση , σας λέμε ότι και η σύζυγος του Μιλτιάδη Τζιρμάκη, Μαρία, βρίσκεται επίσης στην ίδια διεύθυνση με τον προαναφερόμενο.

Ευχόμαστε να προβείτε άμεσα στην είσπραξη του ποσού και τελικά είμαστε πολύ ευχαριστημένες για την ενημέρωση on line που έχετε , για την σοβαρότητα που διέπει τις οικονομικές υπηρεσίες σας και αισθανόμαστε ιδιαίτερα ασφαλείς ότι όντως θα βγούμε από την κρίση αφού όλα λειτουργούν ΑΨΟΓΑ στην Ελλάδα.

Σας επισυνάπτουμε ληξιαρχική πράξη θανάτου, συνταξιοδοτικό βιβλιάριο που βεβαιώνει την ημερομηνία που άρχισε η καταβολή της σύνταξης και είμαστε στην διάθεσή, να σας ξεναγήσουμε και στο χώρο του ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ για την ταχύτατη εξυπηρέτησή σας.

Με εκτίμηση
Αγγελική και Κατερίνα Τζιρμάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια