Δόξα Βύρωνα – Tερψιθέα 2-0

Πηγή: doxavirona.blogspot.com

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα Βύρωνα με σκόρ 2-0 και πλησίασε την κορυφή, μειώνοντας σε 2 βαθμούς την απόσταση που την χώριζαν από την μέχρι σήμερα αήττητη ομάδα της Τερψιθέας.

Μόλις στο 1′ λεπτό άνοιξε το σκορ μετά από όμορφο πλάσε του Τσαγαλα ύστερα από ασσίστ του Ανδρεόπουλου. Από εκεί και περά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο επαναλήφτηκε το ίδιο σκηνικό με την ομάδα της Δόξας  να σκοράρει και πάλι νωρίς (50′) και πάλι με σουτ του Τσαγαλα, με ασσίστ του Χαλβατζή. Από εκεί και έπειτα η δόξα δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα χάρη στην άψογη αμυντική λειτουργία της.

Ντεμπούτο για τον τερματοφύλακα Αποστόλη Ζαρκάδη (15 ετών), που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός σε δύσκολο ματς και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω ρίψης αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αναγραφή του συμβαντος στο φυλλο αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://doxavirona.blogspot.com

Φωτογραφία άρθρου:  http://spdoxav.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια