Α.Ο. Νέοι Βύρωνος: Προβλήματα τραυματισμών

Πηγή: Άθληση

Τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ταλάνισαν πέρσι την ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Νέοι Βύρωνος, κάνουν την εμφάνιση τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο παρθενικό παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο το Κολλέγιο Αθηνών για το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΠΑΑΑ, ο Ηλίας Αντωνάκης υπέστη διάστρεμμα, κατά τη διάρκεια του γ’ σετ με συνέπεια να επισκεφθεί το Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά ακτινογραφιών. Ο εξελίξιμος ακραίος, ο οποίος εντάχθηκε φέτος στο συγκρότημα βόλεϊ από το αντίστοιχο της Παλλήνης, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τον προσωπικό του ιατρό για να του αφαιρέσει τον νάρθηκα και τον γύψο στο πόδι του, αλλά και να εξεταστεί από τον ίδιο, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα, στο οποίο θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Αντωνάκης δε θα δώσει, σίγουρα, το παρών στο προσεχές ματς του Α.Ο.Νέοι Βύρωνος με αντίπαλο τον Α.Ο Βάρης «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ», εντός έδρας, στις 4 Νοεμβρίου, ενώ είναι πιθανό να λείψει από δύο ακόμα αγώνες της ομάδας.

«Ύστερα από την προσπάθεια μου να κάνω «μπλοκ», πρέπει να πάτησα σε κάποιο πόδι, με συνέπεια να υποστώ διάστρεμμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών κάνουν λόγο για διάστρεμμα 2ου βαθμού, αλλά αυτό θα διαπιστωθεί τις προσεχείς μέρες. Εύχομαι να επιστρέψω σε δράση το συντομότερο.», είπε πριν λίγη ώρα, μέσω της ιστοσείδας «ΑΘΛΗΣΗΣ», ο Ηλίας Αντωνάκης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο ακραίος, Σεβαστός τραυματίστηκε στο πόδι, ωστόσο οι ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος του δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας.

Στο πρόσφατο ματς, ο Α.Ο.Νέοι Βύρωνος έχασε το πρώτο σετ, κατάφερε να κερδίσει τα δύο επόμενα, αλλά ο τραυματισμός του Αντωνάκη, του Σεβαστού και η έλλειψη πολλών εναλλακτικών λύσεων συνέθεσαν τα στοιχεία για την ήττα της ομάδας με 3-2 σετ. Στο συγκεκριμένο ματς, ο προπονητής του Α.Ο.Ν Βύρωνος, Μάριος Παπαδούρης, εμπιστεύτηκε τον Χάρη Σαραντόπουλο στη θέση του πασαδόρου, τον ακραίο, Ανδρέα Δρακόπουλο σ’ αυτή του διαγώνιου και τους Χρήστο Ζήση και Ηλία Αντωνάκη στις θέσεις των ακραίων. Οι Θοδωρής Κακούρης και Παναγιώτης Κάρκουλας χρησιμοποιήθηκαν στις θέσεις των κεντρικών, ενώ ο Ανδρέας Πετρόπουλος σ’ αυτή του λίμπερο! Στο β’ σετ, ο κ. Παπαδούρης αντικατέστησε τον Ζήση με τον Σεβαστό, ενώ χρησιμοποίησε ξανά τον Ζήση στη θέση του Αντωνάκη μετά τον τραυματισμό του τελευταίου. Ύστερα από την αποχώρηση του Σεβαστού από το ματς, ο Μάριος Παπαδούρης χρησιμοποίησε ως ακραίο τον Λευτέρη Μιχόπουλο. Ακόμα, ο πασαδόρος, Πετρόπουλος χρησιμοποιήθηκε για λίγα λεπτά στο παιχνίδι αντί του Σαραντόπουλου, όπως και ο Κώστας Αθανασόπουλος ως ακραίος! Απών από το ματς ήταν ο κεντρικός, Μακρής, λόγω αυξημένων προσωπικών υποχρεώσεων.

Επίσης, το παρών στο κλειστό γυμναστήριο «Μηρακτής» του Βύρωνα, έδωσε το παρών την περασμένη Πέμπτη και ο διαγώνιος και συνάμα αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ξυδερός. Ο έμπειρος βολεϊμπολίστας παρακολούθησε με πολιτική ενδυμασία το ματς του Α.Ο.Νέοι Βύρωνος με αντίπαλο το Κολλέγιο Αθηνών, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα έχει αποφασίσει αν και πότε θα ενισχύσει ξανά το τμήμα του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια