«Προσεχώς Φθινόπωρο» – Δώρος Δημοσθένους

Πηγή: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα

O Δώρος Δημοσθένους, ένας από τους καλύτερους νέους ερμηνευτές που έχουν εκτιμήσει οι σπουδαιότεροι σύγχρονοι συνθέτες, με ένα συνδυασμό χιούμορ, φρεσκάδας, μουσικού ενστίκτου και εκλεκτικού γούστου, στήνει μια παράσταση όπου το χτες γίνεται σήμερα.

Τραγουδάει τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο αλλά και τραγούδια των Doors, Beatles και Marianne Faithfull. Από την παράσταση του Δώρου Δημοσθένους, δεν λείπουν βέβαια ούτε τα τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο, One for the road, όπως δε λείπουν και τα τραγούδια του Δ. Λάγιου, του Ν. Κυπουργού και του Δ. Σαββόπουλου. Ή το σεργιάνι στις φαρδιές λεωφόρους του Τσιτσάνη και σε έναν κόσμο υψηλής αισθητικής και πλούσιο σε συναισθήματα, αλλά και τραγούδια μιας παλαιότερης εποχής που σατιρίζουν τις ελλείψεις κι υπόσχονται εκπλήξεις…

Η θεατρικότητα, ο λυρισμός, η ευαισθησία και ο δυναμισμός της φωνής του κάνουν τα τραγούδια να πετάξουν σαν φθινοπωρινά φύλλα πάνω από την πόλη και μέσα στις καρδιές μας.

Την Παρασκευή 08/10 στο Πάρκο Μυρακτής (Γ. Γεννηματά) . Είσοδος ελεύθερη.

Τον Δώρο Δημοσθένους συνοδεύει πενταμελής ορχήστρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια