Αθηναϊκός: «Πρόοδος σ’ όλα τα επίπεδα»

Πηγή: Άθληση

Οι δύο πτώσεις του Αθηναϊκού στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ από το αντίστοιχο της Α’ Κατηγορίας μόνο θλίψη και προβληματισμό έχουν σκορπίσει στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας μπάσκετ. Τα ερωτήματα που τίθενται, πλέον, δεν είναι άλλα από  «τι γίνεται απ’ εδώ και πέρα» και «πως μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση», τα οποία, όμως, βρίσκουν την απάντηση τους στις παρακάτω δηλώσεις του Χάρη Κουλουριώτη, μέσω της ιστοσελίδας «ΑΘΛΗΣΗΣ» πριν λίγες ώρες.  Ο προπονητής του Αθηναϊκού δε δίστασε να αναφέρει πως θα πρέπει να οργανωθούν όλα τα τμήματα του σωματείου, όπως και να μη γίνει αυτοσκοπός η άνοδος στη Β’ ΕΣΚΑ τη νέα σεζόν, προκειμένου να έρθουν σύντομα ευτυχείς μέρες στον σύλλογο.

«Ξέρουμε πως οι δύο υποβιβασμοί της ομάδας έχουν πληγώσει αρκετό κόσμο. Θέλουμε να επαναφέρουμε το τμήμα σε ψηλότερες Κατηγορίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί με απλό τρόπο. Χρειάζεται να εργασθούμε σκληρά και σωστά σ’ όλους τους τομείς. Από την ανδρική ομάδα μέχρι και το κατώτατο τμήμα υποδομής του σωματείου μας. Πρέπει να συνεργαστούμε αρμονικά με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, κ. Ζαχαράκη και τους προπονητές των συγκροτημάτων, όπως, φυσικά να δουλέψουμε σοβαρά και στο ανδρικό τμήμα. Στόχος μας δεν είναι η άνοδος τη νέα σεζόν, εκτός και αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο.», είπε ο Χάρης Κουλουριώτης.

Παπαποστόλου και Κύπελλο.

Περίπου τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ ΕΣΚΑ, ο Χάρης Κουλουριώτης ανησυχεί για το χρονικό σημείο στο οποίο θα επιστρέψει στο τμήμα ο παίκτης του, Παπαποστόλου. Ο εν λόγω αθλητής έχει υποστεί αιμάτωμα στο πόδι του και δε θα είναι έτοιμος να δώσει το παρών στην πρεμιέρα του νέου… μαραθωνίου, όπως, φυσικά και στο ματς με τον Φοιτητικό Φιλίας για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες.

Ο Αθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑ, καθώς απέκλεισε την περασμένη Παρασκευή τον Δ.Α.Σ Ζεφυρίου, στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης. Το τμήμα του Χάρη Κουλουριώτη νίκη τον αντίπαλο του στο κλειστό γυμναστήριο της «Εργάνης» με 71-50, με τους παίκτες του να αποθεώνονται από μερικούς φίλους του μπάσκετ, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά τη μάχη.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Χάρης Κουλουριώτης χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες. Αλεξόπουλος, Κοκορόγιαννης (3), Ιμαριάγκμπε (4), Γώγος (16), Ατσιδάκης (15), Κουλουριώτης, Παζαράς (18), Πολεμίτης (1), Τόλιας (2) και Καπράλος (5).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια