Κοψαχείλα – Δόξα Βύρωνα 0-1

Πηγή: Δόξα Βύρωνα

Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκορ 0-1 για την ομάδα της Δόξας Βύρωνα με αντίπαλο την Κοψαχείλα, στο δημοτικό στάδιο του Φαλήρου.

Η Δόξα επικράτησε δύσκολα του αντίπαλου χάρη σε γκολ που έτυχε ο Άκης Λουσαράκης στο 17′ μετά από όμορφο συνδυασμό. Η Δόξα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη και είχε και άλλες ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας μας έπεσε, αλλά και σε συνδυασμό με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Παπαχειμωνας στο 60′ (δεύτερη κίτρινη), η Κοψαχείλα έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Να σημειωθεί και ο τραυματισμός του Στάθη καβάλαγα στο 77′ και η αναγκαστική αλλαγή του, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα ήταν στυλοβάτης της άμυνας.

Η Δόξα Βύρωνα αγωνίστηκε με τους:
Γεωργουλας, Κιλιας, Παπαδατος, Καραλαγας (77′ Τσαγαλας), Studzienny, Παπαχειμωνας, Ανδριοπουλος, Νταλιανης (88′ Παπαφιλλιπου), Τσαβδαροπουλος (65′ Σταικος), Ροππας, Λιπόσαρκης.

Φωτό άρθρου: Αλέκος Αναγνωστόπουλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια