Α.Ο Καρέα: Κέρδισε τις εντυπώσεις!

Πηγή: Άθληση

Πολύ καλή ήταν η  εμφάνιση των νεοφώτιστων στη Β’ ΕΣΚΑ στο ματς με τον Νεοπεντελικό!

Η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των μπασκετμπολιστών του Α.Ο Καρέα στο ματς της Πέμπτης με αντίπαλο τον Νεοπεντελικό για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ στο γυμναστήριο της «Εργάνης» στην περιοχή του Βύρωνα, έχει σκορπίσει ιδιαίτερη ικανοποιήσεις στια τάξεις των ανθρώπων της ομάδας!

«Είμαι δύο φορές χαρούμενος απ’ την εμφάνιση της ομάδας μου στο ματς με τον Νεοπεντλεικό! Αφενός, μου άρεσε το γεγονός πως η ομάδα μου κόντραρε στα ίσα ένα τμήμα ψηλότερης κατηγορίας και αφετέρου το γεγονός πως οι παίκτες μου έδειξαν πως μπορούν να φτάσουν ψηλά τη νέα σεζόν! Θεωρώ πως το ματς κρίθηκε στην εμπειρία των αθλητών του Νεοπεντελικού και στις λεπτομέρειες, οι οποίες έκαναν ,τελικά, τη διαφορά!

Σίγουρα, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου, αλλά καταφέραμε να τα κοντράρουμε αρκετά!», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Νεκτάριου Σούφλα, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ».

Στο συγκεκριμένο ματς, ο προπονητής της ομάδας, κ. Σούφλας, χρησιμοποίησε τους εξής μπασκετμπολίστες: Γκόφας, Τσιάκας, Κοκοτσάκης, Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Πρασσάς, Κουμάρ, Μαλούκος. Σούφλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια