Muay thai στην σκιά των βράχων

Πηγή: gazzeta.gr

Μία ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων ‘Άννα Συνοδινού’. Ο σύλλογος muay thai Παναθήναια σε συνεργασία με την ελληνική Ομοσπονδία θα διεξάγουν τα Παναθήναια 2010.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνεται στις 11.30 το βράδυ, έχοντας ώρα προσέλευσης 5.30. Μεταξύ άλλω περιλαμβάνει αγώνες pro amateur για τίτλο της WMF.

Το παρών στους αγώνες δίνουν αθλητές από την Τουρκία, την Ρουμανία και Αλβανία ενώ θα υπάρξουν και δυνατά ονόματα από την Ελλάδα, όπως αυτό του Λευτέρη Χαχαμίδη. Επίσης η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Φανή Πελούμπη θα αγωνιστεί για δύο παγκόσμιους τίτλους. Ο ένας θα είναι ο παγκόσμιος τίτλος Tienchai Sirisumpan και ο άλλος της WMA. H βραδιά θα έχει επίσης επίδειξη muay thai boran και παρουσίαση παραδοσιακών πολεμικών χορών από Κρητικούς και Πόντιους .

Εκτός αυτού ο μουσικοχορευτικός όμιλος Ερωτόκριτος με δάσκαλο τον Κώστα Κυριακάκη θα χορέψει τον Ανωγειανό Πηδηχτό αλλά και πεντοζάλι. Πρόκειται για τον όμιλο που άνοιξε την Ολυμπιάδα το 2004.

Η Ένωση Ποντίων Περάματος «ο Πόντος» με δασκάλα την Εριφύλλη Μπακιρλή θα χορέψουν τον σέρρα η αλλιώς πυρρίχιο. Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς θα έχει και τραγούδια από τον Κωνσταντίνο Βούλγαρη και το συγκρότημα Σκιές. Από την μεριά τους οι διοργανωτές έχουν κάνει πολύ καλή και σκληρή προετοιμασία έτσι ώστε όσοι προσέλθουν σ’ αυτήν την βραδιά θα ζήσουν πραγματικά μοναδικές στιγμές στην σκιά των βράχων.

httpv://www.youtube.com/watch?v=gziRaAGL1tM

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια