Ένωση Βύρωνα: Πρόταση στην Παπαγιάννη

Πηγή: Άθληση

Το ενδιαφέρον τους έδειξαν πριν λίγες μέρες, έμπρακτα, για την απόκτηση της Αριάννας Παπαγιάννη, οι άνθρωποι της Ένωσης Βύρωνα.

Οι ιθύνοντες του εν λόγω σωματείου συναντήθηκαν με την εξελίξιμη ακραία του Πανελληνίου, πρότειναν σ’ αυτή την καταβολή 400-500 ευρώ, μηνιαίως και περιμένουν την οριστική της απάντηση. Το ποσό των αποδοχών προς την συγκεκριμένη αθλήτρια δεν αγγίζει το αντίστοιχο που είχε συμφωνήσει να εισπράξει η ίδια στον Πανελλήνιο, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση της έχουν δείξει ακόμα οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής και οι αντίστοιχοι των Βριλησσίων.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Σπύρος Κέκερης, έχει λάβει τα τηλέφωνα των παικτριών της Ένωσης Βύρωνα, Ασημακοπούλου και Αντωνίου και εντός των προσεχών ημερών θα πρέπει να απαντήσει στους ανθρώπους της ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου για το αν θα συνεργαστεί μαζί τους. Αν οι ιθύνοντες του Αστέρα Αγίου Δημητρίου πράξουν κάτι τέτοιο, τότε η κεντρική της συγκεκριμένης ομάδας, Κατερίνα Σταυροπούλου, θα παραχωρηθεί στην Ένωση Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια