Το “λουκέτο” δεν είναι λύση αλλά…

Πηγή: Α.Ο. Καρέα

Με ωράριο λειτουργίας 17:00-22:30 καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής  θα λειτουργεί πλέον το Αθλητικό Κέντρο Καρέα μετά από τις αδικαιολόγητες και επί καθημερινής βάσης  φθορές που υπέστησαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις τον τελευταίο μήνα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Καρέα:

Έπειτα από μία αναγκαία συντήρηση το Αθλητικό Κέντρο Καρέα παραδόθηκε  το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου σε εξαιρετική κατάσταση, οι εγκαταστάσεις δέχθηκαν μία πολύ καλή συντήρηση ως γνωστόν και όλοι στο 8ο Τουρνουά Ακαδημιών χαρήκαμε τις εγκαταστάσεις μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και ικανοποίησης .

Από τότε και  μέσα σε διάστημα ενός μήνα παρατηρήθηκαν εξοργιστικά καθημερινά κρούσματα βανδαλισμών.

Περιστατικά σπασμένων τζαμιών, σπασμένων καθισμάτων, σπασμένων γυάλινων μπουκαλιών μπύρας  εντός του αγωνιστικού χώρου , ξηλωμένων κάδων απορριμμάτων κ.α. που έγιναν κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύκτας…

Αγαπητοί μας φίλοι πρέπει να θυμίσουμε στους λίγους που τιμωρούν τους πολλούς ότι :

Το γήπεδο ανακαινίστηκε και πληρώθηκε από τα λιγοστά διαθέσιμα χρήματα του Βυρωνιώτη πολίτη  μέσω Δημοτικών ταμειακών πόρων , αν δεν χρειαζόταν ή αν δεν ήταν αναγκαίο , θα έπρεπε να παραχωρήσει την προτεραιότητα του  σε ένα άλλο έργο αναγκαιότερο από τα πολλά που υπάρχουν σε αναμονή .

Επειδή όμως αυτό δεν είσαστε σε θέση ή δεν ενδιαφέρεστε να το γνωρίζετε, πρέπει να σεβαστείτε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο έχει φιλοξενήσει για δεκαετίες πολλά παιδιά, εσείς αδιαφορείτε όχι μόνο για αυτό αλλά και για το δυσβάσταχτο κόστος συντήρησης προκαλώντας ανεξέλεγκτα φθορές χάριν διασκέδασης.

Αδιαφορείτε για  την πρόκληση τραυματισμών , όταν τα γυαλιά αποτελούν καθημερινό επικίνδυνο αποτέλεσμα της  διασκέδασης σας.

Ουσιαστικά τιμωρείτε με την στάση σας  και τις ενέργειες σας όλα τα παιδιά, και τους πολίτες του Καρέα στερώντας τους τον μοναδικό  χώρο άθλησης που έχουμε .

Ο Αθλητικός  Οργανισμός του  Δήμου Βύρωνα και οι  αστυνομικές αρχές έχουν ενημερωθεί  για την κατάσταση  και σε πρώτη φάση, θέτουν τις εγκαταστάσεις σε λειτουργία με συγκεκριμένο ωράριο 17.00-22.30 … δυστυχώς πλην Σαββατοκύριακου .

Το ωράριο όπως είναι αντιληπτό είναι το προβλεπόμενο ωράριο πενθήμερης φύλαξης κατά το οποίο υπάρχει φύλακας , έτσι έπειτα από πολλά χρόνια ανοικτών εγκαταστάσεων ας ξανασκεφτούμε αν άξιζε να  γυρίσουμε στα παλιά και να ξανά χρειαστούμε την χρήση αλυσίδας – λουκέτου…κρίμα!

Τα γήπεδα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές πρέπει να είναι ανοικτά ,ελεύθερα στην πρόσβαση και φιλόξενα προς όλους τους πολίτες , αρκεί να μην  προσπαθούν κάποιοι να υπερισχύσουν των υπολοίπων με την αρνητική προβληματική παρουσία τους…

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια