Αναγέννηση Βύρωνα: “Κρίθηκε στις λεπτομέρειες”!

Πηγή: Άθληση

Η πτώση της Αναγέννησης Βύρωνα στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας έχει προκαλέσει έκπληξη σε αρκετούς ανθρώπους του χάντμπολ, οι οποίοι πίστευαν πως το τμήμα θα παραμείνει στην Α2 με σχετική άνεση!

Η ομάδα όμως, του Γιώργου Μυλωνά, αρχικά και του Χρήστου Χρήστου, στην συνέχεια δεν κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμα «χρυσό» πόντο, στον πρόσφατο… μαραθώνιο, προκειμένου να υλοποιήσει τον σκοπό της με συνέπεια να ακολουθήσει τις Ελπίδες Πατρών στη Β’ Κατηγορία!

“Δυστυχώς, ομάδα μας υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, αν και πιστεύω πως μπορούσε να σώσει την… παρτίδα!

Κερδίσαμε τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος προβιβάστηκε στην Α1 Κατηγορία μαζί με τη ΧΑΝΘ, αλλά χάσαμε μερικά ματς στις λεπτομέριες, τα οποία ήταν αρκετά κρίσιμα για την σωτηρία της Αναγέννησης!

Ηττηθήκαμε με ένα γκολ διαφορά από τον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας, ενώ χάσαμε δύο φορές στις λεπτομέρειες από τον Αλέξανδρο Αξιούπολης. Ακόμα, στο ματς με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου κερδίζαμε με δύο τέρματα διαφορά περίπου 1.50’ πριν τη λήξη του ματς και χάσαμε το παιχνίδι!!!

Ένα πόντο να είχαμε πάρει στα προαναφερθέντα παιχνίδια θα είχαμε πετύχει τον σκοπό μας”, είπε στην «ΑΘΛΗΣΗ» ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μυλωνάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια