Το Schoolwave αρχίζει

Πηγή: Ναυτεμπορική

Το φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων Schoolwave, πραγματοποιείται -χωρίς βραβεύσεις και ανταγωνισμούς-, από σήμερα και έως τις 5 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ Υμηττού.

Μετέχουν 21 μαθητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα, επιλεγμένα ανάμεσα σε 250, από το ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Πετρίδη τους συνθέτες Νίκο Κυπουργό και Γιώργο Κουμεντάκη, τα συγκροτήματα Raining Pleasure και Rotting Christ και τον Χρήστο Ιωαννίδη από τους Schooligans.

Τα μαθητικά συγκροτήματα που εμφανίζονται απόψε είναι οι Αgain, Βlue Jazz Fiction, Foolstop, Ρarafernelia, Kool Α΄ Shake, Los Μujeros, Lost for Words. Θα ακουστούν ροκ από την Κατερίνη, τζαζ από τον Βόλο, Αlternative/Ιndie από την Αθήνα, Βlues από την Πτολεμαΐδα. Αύριο και μεθαύριο θα ανέβουν- μεταξύ άλλων- στη σκηνή τα μαθητικά συγκροτήματα από τη Γαλλία και την Ελβετία, Fun΄ Κeys και Deep Κick.

Το θεσμό στηρίζουν κάθε χρόνο με την παρουσία τους γνωστοί καλλιτέχνες. Απόψε το βράδυ (21:00) θα κάνουν την θα εμφανιστούν οι Επισκέπτες & ο Γιάννης Αγγελάκας.

Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια