Επιστολή διαμαρτυρίας των καθηγητών του συλλόγου διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Βύρωνα

Πηγή: Στάση Βύρωνα

Επιστολή διαμαρτυρίας των καθηγητών του συλλόγου διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Βύρωνα:

Εμείς οι παρακάτω υπογράφοντες καθηγητες του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ ΒΥΡΩΝΑ, παρακολουθούμε με οργή και αγανάκτηση την συνεχή αφαίμαξη μισθών και συντάξεων των χαμιλόμισθων και συνταξιούχων συμπολιτών μας, την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού,τη συνεχιζόμενη λεηλασία του εισοδήματος μας μέσα από το προτεινόμενο Ασφαλιστικό και Εργασιακό νομοσχέδιο.

Η αγανάκτηση αυτή μεγαλώνει παρατηρώντας ότι μόνο εμείς πληρώνουμε τα σπασμένα άλλων, δηλαδή της οικονομικής πολιτικής των τελευταίων κυβερνήσεων καθώς και διαφόρων επώνυμων στελεχών τους. Δεν προκαλέσαμε εμείς την κρίση!

Παράλληλα γινόμαστε μάρτυρες μίας τουλάχιστον δίγλωσσης και προφανέστατα υποτιμητικής τακτικής της αρμόδιας Υποργού απέναντι μας. Λέει:”Πρώτα ο μαθητής” και

α) κάνει τα τμήματα τριανταμελή,

β) περικόπτει κατά 56% την επιχορήγηση προς τα σχολεία,

γ) σταματά τους διορισμούς εκπαιδευτικών,

δ) μας εξευτελίζει με τη βοήθεια των ΜΜΕ στα μάτια όλων, σχετικά με τις αμοιβές,τις μηδαμινές,για την πραγματοποίηση των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Για

το λόγο αυτό ζητάμετην άμεση και πλήρη άρση των παραπάνω αδικιών και την αποκατάσταση μας, ηθική και υλική. 

Οι υπογράφοντες καθηγητές

Στέλιος Χρυσός ,Γεωργαντώνης Τάκης ,Τσουρής Γιώργος, Στέφανος Γιαγτζόγλου, Βύρων Βασματζίδης, Ευγενία Κυριακοπούλου, Ολγα Κουμεντάκη, Φραντζέσκα Γραμματικάκη, Σκούρα Ειρήνη, Φωτιάδου Βασιλική, Στροκάκη Χριστίνα, Σαριδάκη Μαρία, Γεωργιάδου Χριστίνα, Οικονόμου Ιωάννα, Παπαγεωργίου Χρυσούλα, Ζαφείρη Κατερίνα, Γαβαλά Χριστίνα, Μενδρινού Αναστασία, Σκόνδρα Βαρβάρα, Μπόρας Αναστάσιος 

(Από την τοπική εφημερίδα ΕΓΚΥΡΗ ΕΙΔΗΣΗ -Ιούνιος 2010)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια