Ανανέωσαν Ράιλι, Σούλις, Κοσμά

Πηγή: SuperBasket

Ο Αθηναϊκός λοιπόν έχει βασικό μέλημα να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με το υπάρχον ρόστερ προκειμένου στην συνέχεια να δρομολογήσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Και το έκανε και αυτή την φορά εις τριπλούν!

Θυμίζουμε λοιπόν ότι η ομάδα του τριπλ κράουν έχει ανανεώσει την συνεργασία της με τις Τούλα Καλέντζου, Ολγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα και Λατόγια Ντέιβις.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η ομάδα του Βύρωνα ανανέωσε την συνεργασία της για την επόμενη χρονιά με τις Νικόλ Σούλις, Ρουθ Ράιλι και Αφροδίτη Κοσμά.

Μάλιστα οι δύο πρώτες αναμένεται αύριο να στείλουν υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά τους. Επίσης, όσον αφορά το θέμα της Ράιλι βρέθηκε λύση μια και η Αμερικανίδα σέντερ – η οποία είχε καταλυτική παρουσία στα ευρωπαϊκά ματς – αρχικά απέκλειε το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα νωρίτερα από τον Ιανουάριο του 2011, ωστόσο δέχθηκε μια και ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και θα βρίσκεται στην χώρα μας στις 15 Οκτωβρίου.

Ετσι το μόνο που απομένει είναι ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή της τριάδας, αν και στην διοικούσα επιτροπή τηρούν σιγή ιχθύος για τα συγκεκριμένα θέματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια