Ο Σπύρος Γραμμένος στο θέατρο Βράχων

Πηγή: Φεστιβάλ Βύρωνα

Όλοι έχουμε ακούσει την χαρακτηριστική συμβουλή του γιατρού «Το γέλιο δίνει ζωή…», και το φάρμακο για το συνταγολόγιο;

Σπύρος Γραμμένος!

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες… Οδηγίες χρήσης δυστυχώς αδυνατούμε να σας δώσουμε… η επίδραση εξαρτάται από τον ίδιο τον χρήστη…

Λοιπόν: Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του. Πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου Πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του. Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Άμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του Χάιζενμπεργκ. Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς), ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Λατρεύει τη σπανακόπιτα της μαμάς του!. Είναι 100 κιλά, οφιούχος ταιριάζει με τις ψηλές σκορπίνες και τον συνοδεύουν μουσικά οι ρηξικέλευθοι Meatballmaker.

Ο Σπύρος έχει υποσχεθεί πως στην πρώτη του μεγάλη συναυλία που θα γίνει στις 21 Ιουνίου θα τα δώσει όλα και ας πεινάσει μετά. Δυνατή παρουσία πάνω και κάτω από το stage με διάθεση για σάτιρα κοινωνική, πολιτική και ερωτική.

Μαζί του: Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ζακ Στεφάνου, Βασιλική Καρακώστα & Γιώργος Μυλωνάς

Info: Δευτέρα 21/06, Ωρα έναρξης 21:00, Είσοδος 15€.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια