Α.Ο.Νέοι Βύρωνα: Πρώτος και αήττητος!

Πηγή: Άθληση

Ο Α.Ο Νέοι Βύρωνα κέρδισε με 3-1 σετ τη Δάφνη στον Άγιο Δημήτριο.

Στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της γ’ φάσης του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΠΑΑΑ βρίσκεται από τη Δευτέρα το βράδυ ο Α.Ο.Ν Βύρωνα. Το συγκρότημα του Χρήστου Χόνδρου κέρδισε 3-1 σετ τη Δάφνη στο κλιεστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου, έφτασε τους 11 πόντους σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων και αύξησε πάρα πολύ τις πιθανότητες του για τη διασφάλιση της παραμονής στην ίδια Κατηγορία τη νέα σεζόν.

Για την οριστικοποίηση αυτού του στόχου, οι πάικτριες του Χρήστου Χόνδρου χρειάζεται να κερδίσουν, τουλάχιστον, το ένα από τα τρία ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του… μαραθωνίου, κάτι για το οποίο ελπίζει βάσιμα ο εν λόγω τεχνικός. «Ακόμα δεν έχουμε σωθεί! Η ομάδα μας χρειάζεται να διατηρηρηθεί στο δρόμο των επιτυχιών, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Βλέπετε, πως αρκετά συγκροτήματα παίζουν μαζί μας το τελευταίο τους χαρτά και πρέπει να προσέξουμε! Κάναμε, πάντως ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Β’ ΕΣΠΑΑΑ και εύχομαι να πετύχουμε τον σκοπό μας», ήταν τα λόγια του Χρήστου Χόνρου, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», μετά τη λήξη του ματς.

Στο χθεσινό παιχνίδι, ο κ. Χόνδρος, χρησιμοποίησε τη Ντούρου στη θέση της πασαδόρου, τη Μαρουσιώ Χανιώτη και Γεωργία Μιχαηλίδου ως ακραίες και τη Μουλιάφκα ως διαγώνια. Οι Στεργίου και Ακριτίδη έπαιξαν στις θέσεις των κεντρικών, ενώ η Χρυσάνθη Παύλου σ’ αυτή του λίμπερο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια