Ο Κώστας Σταθόπουλος για τα μέτρα του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: Στάση Βύρωνα

«Να φιλάς το χέρι που σου επιστρέφει αυτό που σου αφαίρεσε και να κλωτσάς τον ιδιοκτήτη του »

(παλιό λαϊκό γνωμικό από την Περσία)

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει θα ψηφίσω υπέρ της κατάργησης των τροφείων των διδάκτρων και των συνδρομών που καταβάλουν οι συνδημότες μας στα Νομικά πρόσωπα . Θα ψηφίσω και την κατάργηση των Νομικών προσώπων και την ενσωμάτωσή τους στον Δήμο .

Γνωρίζω ότι τα κίνητρα του Δημάρχου έχουν βραχυπρόθεσμο στόχο . Στοχεύει στην επανεκλογή του στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και γι’αυτό προσπαθεί να αξιοποιήσει το γενικότερο κλίμα της οικονομικής κρίσης .

Εμείς χρόνια καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κατάσταση με τα τροφεία τις συνδρομές και τα δίδακτρακαι ζητάμε την κατάργησή τους . Χρόνια ζητάμε την συγχώνευση των Νομικών Προσώπων .

Ο Δήμαρχος που τώρα αλλάζει την πάγια αρνητική του στάση και υιοθετεί τις απόψεις μας πρέπει να απαντήσει :

  • Αν η κατάργηση των τροφείων των διδάκτρων και των συνδρομών θα είναι μόνιμη.
  • Αν στο Ειδικό ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης θα επιστρέψει η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος:

A. Το ποσό των 96.000 ευρώ (2.000 ευρώ ανά μήνα επί 12 μήνες επί 4 χρόνια) που ωφελήθηκε, λόγω των παράνομων ενεργειών του Δήμου, η επιχείρηση που μισθώνει το υπόγειο γκαράζ του νεκροταφείου.

B. Τα 3.000.000 ευρώ που παράνομα εισέπραξε ο δήμος από τους δημότες μέσω των Δημοτικών τελών .

Ο Δήμαρχος πολιτεύεται με την βασική αρχή των εξουσιαστών . Παραχωρώ το ελάσσον για να περισώσω το μείζον .

Σε κάθε περίπτωση εγώ θα υιοθετήσω παραφρασμένο το παλιό λαϊκό γνωμικό από την Περσία .»

«Θα ψηφίσω στο Δημοτικό συμβούλιο την κατάργηση των τροφείων των διδάκτρων και των συνδρομών, τα οποία είναι χρήματα που αφαίρεσε η δημοτική αρχή από τους Δημότες και θα καταψηφίσω στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 τον κύριο Χαρδαλιά».

18 Μαΐου 2010

Κώστας Σταθόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ραιδεστινος θεοδωρος

Σας κανω γνωστό οτι μια μεγάλη και συμπαγής παρέα φίλων απο τον βύρωνα εχει την διάθεση να στηρίξει συνανθρώπους μας.Μπορούμε αθόρυβα και με κριτήριο την αξιοπρέπεια να συμπαρασταθούμε σε προβλήματα οικογενειών η ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό ας επικοινωνήσει κάποιος αρμοδιος μαζί μου. Ραιδεστινός θεόδωρος 2107669997 η 6944282872 Ευχαριστώ