Έπεσε η αυλαία για το 25ο Παιδικό Φεστιβάλ

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Πλήθος μικρών και όχι μόνο συνδημοτών μας έδωσε χτες βράδυ το παρόν στο θέατρο Βράχων Άννα Συνοδινού, για να παρακολουθήσει την τελετή λήξης του 25ου Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου μας, με θέμα “Παιδία… τέχνας κατεργάζονται”.

Μαθητές του Γυμνασίου Καρέα τραγούδησαν ελληνικά έντεχνα και ροκ τραγούδια, σε μια μουσική παράσταση με τίτλο “Κι αν είμαστε Rock… μη μας φοβάστε”, ενώ η ομάδα Hip-Hop και Break Dance παιδιών του Καρέα παρουσίασε μοντέρνες χορογραφίες. Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς βράβευσε τους ηθοποιούς Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Σταύρο Νικολαΐδη για τη συμμετοχή τους σε Παιδικά Φεστιβάλ, όταν ήταν ακόμα μαθητές. Η βραδιά έκλεισε με τη συναυλία του Μύρωνα Στρατή, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια και το κέφι του.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, σήμανε τη λήξη του Παιδικού Φεστιβάλ, εγκωμιάζοντας την πολύ καλή δουλειά που έγινε από όλους τους εμπλεκόμενους και ιδιαίτερα από τα παιδιά, και ανανέωσε το ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους για του χρόνου. Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πηνελόπη Δάφνη, ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν και φέτος ακούραστα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του επετειακού 25ου Παιδικού Φεστιβάλ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια