Προσαγωγές μελών της ΑΡ.ΠΑ. από την αστυνομία για απόπειρα ανάρτησης πανό

Σε προσαγωγή στο Α.Τ Βύρωνα δύο μελών της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης, τα μέλη της προσπάθησαν να τοποθετήσουν ένα πανό στην περιοχή της σχολάζουσας κληρονομιάς επί της οδού Νικηφορίδη, για την απόδοση του χώρου στο δημόσιο και τη χρήση του για τις ανάγκες των κατοίκων.

Τότε εμφανίστηκαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας και ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία τους, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και τους προσήγαγαν στο Α.Τ. Βύρωνα.

Στο αστυνομικό τμήμα μετέβησαν αμέσως οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μπικάκη Μαρία, Μαυρόπουλος Τάσος, η Σάρολα Βασιλική  και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Κατωπόδης, οι αντιδήμαρχοι Σπυρόπουλος και Καραγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος  Μουντοκαλακης Βασίλης και ζήτησαν να αφεθούν ελεύθεροι οι δυο προσαχθέντες.

Οι αστυνομικοί αφού συνομίλησαν με τους ανωτέρους τους και διαπίστωσαν ότι δεν έχει τελεσθεί κάποια παράνομη πράξη τους άφησαν ελεύθερους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια